,

Detergent Igienizant in capsule hidrosolubile – multifunctional

256,62 lei

+TVA

 

  Suport telefonic si comenzi : 0770 277 883

Optiuni livrare :

  Livrare prin curier la domiciliu

  Ridicare personala de la easybox

  Retur gratuit

Disponibilitate 1 în stoc

Suport telefonic si comenzi : 0770 277 883

  • Livrare prin curier la domiciliu
  • Ridicare personala de la easybox
  • Retur gratuit
Plata online

IDRO D MULTIUSO.

Detergent multifunctional superconcentrat in capsule solubile in apa, adecvat pentru curatarea, geamurilor, oglinzilor si suprafetelor lavabile.

Datorita formularii moderne, bogata in alcool etilic si solventi, accelereaza operatiunile de curatare, se evapora rapid fara a lasa dungi.

CANTITATE: 6 blistere a cate 12 capsule, 1 capsula = 10 ml. Se pot astfel forma 72 de flacoane de 500 ml, de solutie de curatat gata de utilizare

INCOMPATIBILITATE: Lemn, pluta, materiale absorbante

MOD DE UTILIZARE: Umpleti un flacon cu pulverizator de 500 ml, cu apa si dizolvati o doza ecologica agitand flaconul. Pulverizati pe suprafetele de curatat, lasati sa actioneze cateva secunde, apoi stergeti cu o carpa sau burete.

Avantaje incontestabile

Alegerea unui detergent ultra concentrat fata de unul traditional are multe avantaje. Pentru a scoate in evidenta aceste avantaje, luam ca exemplu un detergent ultraconcentrat cu un raport de dozaj de 1 la 100

1. Reducerea spațiului

Ca exemplu, dintr-un bidon de 2 litri de detergent ultraconcentrat, se obtin 200 de flacoane de un litru de produs gata de utilizare. Daca ne imaginăm de cât spațiu ar fi nevoie pentru a le depozita pe toate, ne dăm seama cât de mult permit detergentii ultra-concentrati, o reducere a spatiului de depozitare. O reducere cu adevarat substantiala.

Iar dacă depozitul este mai liber, este și mai ușor să-l păstrezi ordonat, organizat și curat.

2. Reducerea costurilor

Să ne gândim la transport. Un litru de detergent ultra-concentrat valorează o sută de litri de produs deja diluat. Dacă comandăm detergenți gata de utilizare, plătim și apa și, bineînțeles, transportul acesteia.

Dar de ce să cheltuim mai mult când putem avea eficiența maximă condensată într-un volum mic?

3. Reducerea ambalajelor

Plasticul din ambalaj nu este degradabil și rămâne în mediu peste 400 de ani. Poate fi reciclat doar într-o mică măsură, restul ajunge la gropile de gunoi. Reducerea plasticului este singura modalitate de a respecta mediul.

După cum am spus deja, raportul dintre produsul ultra-concentrat și cel gata de utilizare este de 1 la 100. Prin urmare, este clar că detergenții profesioniști ultra-concentrați reprezintă o opțiune valabilă, sustenabilă din punct de vedere ecologic.

4. Reducerea deșeurilor

Plasticul din ambalaje invadează gropile de gunoi și oceanele. Nu există loc în lume, nici măcar cel mai curat, în care să nu fi fost găsite particule de plastic.

Gestionarea deșeurilor în sine implică costuri și poluarea aerului. Transportul rutier al deșeurilor generează, de fapt, emisii de CO2 și praf fin. Reducerea cantitățiilor de deseuri care trebuiesc eliminate este esențială.

 

Cos cumparaturi
Scroll to Top