Termeni si conditii

I. Despre Noi
Serviciul https://www.riaas.ro, este oferit de RIAAS PROFESIONAL MAG SRL  cu sediul in Bucuresti, Str. Jean Steriadi, Nr. 27, Sector 3, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J40/12439/2020, avand cod unic de inregistrare RO43108473, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Bucuresti, Str. Jean Steriadi, Nr. 27, Bl. L15, Sc. 3, Ap. 127, Sector 3.

Prin e-mail la:
contact@riaas.ro – pentru initiere colaborari si parteneriate.

Prin telefon la numarul: 0770 277 883

II. Despre 
www.riaas.ro

www.riaas.ro, este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul www.riaas.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.riaas.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.riaas.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.riaas.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.riaas.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul www.riaas.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.riaas.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.riaas.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.riaas.ro.

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
www.riaas.ro, poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.riaas.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.riaas.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.

www.riaas.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al www.riaas.ro, va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.riaas.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.riaas.ro, va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.riaas.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.riaas.ro, este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

– identificarea si alegerea produselor

– inregistrarea dvs. ca utilizator al www.riaas.ro

– efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.

– livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificatedaca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.riaas.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

VII. Cum cumpar

VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.riaas.ro, reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

VII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, subforma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

 

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.riaas.ro  prin transfer bancar/ordin de plata?

Puteti cumpara produse prin www.riaas.ro, urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul „Comanda acum”.
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand „Pasul urmator”. Daca adresa de livrare,sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe carele aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. 

IX. Garantie si service postvanzare
Nu este cazul

X. Descrierea si returnarea produselor
www.riaas.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.riaas.ro, nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.riaas.ro  este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

      Politica de retur

Cumparatorul are dreptul de a returna produsul, fara a indica vreun motiv, in termen de 14 zile calendaristice, conform O.U.G. nr. 34/2014.

Acest termen incepe din ziua in care cumparatorul a intrat in posesia fizica a produselor.

In aceasta perioada, cumparatorul are obligatia de a informa vanzatorul – Riaas Profesional Mag srl – in scris la adresa de mail : contact@riaas.ro, sau telefonic la numarul de telefon 0770 277 883, despre intentia sa de a retuna produselele achizitionate.

Dupa expirarea aceastei perioade, cumparatorul nu mai poate returna produsele.

Rambursam contravaloarea produsului, inclusiv costurile livrarii, in termen de 14 zile de la primirea coletului de la curier si dupa ce in urma receptiei, se constata ca au fost indeplinite conditiile generale de retur, mentionate mai jos.

De asemenea vom suporta si costurile de livrare ale returului, numai in cazul in care transportul acestuia, este efectuat de catre curierul trimis de catre vanzator – Riaas Profesional Mag srl – sa ridice produsul de la adresa la care s-a livrat comanda initiala. In cazul in care cumparatorul va returna produsele cu alt curier decat cel agreat de vanzator, atunci cumparatorul va suporta si costurile livrarii.

Returnarea banilor se va face prin virament bancar, in contul furnizat in scris de catre cumparator, vanzatorului, in urmatoarele conditii:

  • Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, pentru a putea fi comercializate ulterior
  • Produsele sigilate pot fi returnate doar in cazul in care nu au fost desigilate sau deteriorate, astfel incat acestea sa poata fi comercializate ulterior, in cazul produselor care pot prezenta riscuri din motive de igiena sau protectie a sanatatii consumatorilor in caz de desigilare;
  • Daca au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel si se doreste returul complet, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse se accepta doar daca sunt sigilate;
  • Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii;
  • Produsele se returneaza in ambalajul original, cu etichetele originale intacte, si toate documentele cu care au fost livrate, inclusiv factura fiscala

XI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.riaas.ro  isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.riaas.ro , transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.riaas.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.riaas.rowww.riaas.ro, are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.riaas.ro, nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.riaas.ro,  are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XII. Forta Majora
www.riaas.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.riaas.ro, nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.riaas.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.riaas.ro , lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.riaas.ro , erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XIII. Publicitatea
www.riaas.ro, poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.riaas.ro, si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XIV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
www.riaas.ro,  respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email sau sa ne contactati la numarul de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XV. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.riaas.ro, sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002,care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile www.riaas.ro, se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul www.riaas.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XVI. Prezentarea ofertei
www.riaas.ro,  isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.riaas.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.riaas.ro , au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.riaas.ro,  au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs

Transport gratuit

Pentru comenzi de peste 1000 lei

Livrare rapida in Romania

Produse din stoc: Livrare in 24-48 h

Modalitati de plata

Ramburs sau cu cardul online

Suport telefonic

0770.27.78.83

Cos cumparaturi
Scroll to Top