Afișez toate cele 18 rezultate

Cosmetice Hoteliere DiVinum - cu Extract de Struguri
Cosmetice Hotel DiVinum – cu Extract de Struguri

COSMETICE HOTEL DIVINUM – Cu Extract de Struguri

DIVINUM este setul de cosmetice pentru hoteluri, pensiuni, reședințe, imbogatite cu extracte de struguri. Un set elegant și rafinat de cosmetice pentru hoteluri care doresc sa ofere clienților lor produse cosmetice de inalta calitate.

Toate produsele setului de cosmetice hoteliere Divinum nu contin parabeni sau conservanți care nu sunt tolerați de pielea sensibila. Datorita ingredientelor active ale polifenolilor de vita de vie și struguri, produsele cosmetice Divinum hidratează perfect pielea. O face supla fara a provoca roșeata și exercita o excelenta actiune anti-imbatranire. Un set de cosmetice hoteliere, creat pentru structuri cu centre de wellness, cu oaspeți atenți la sanatatea si ingrijirea corpului. Precum si pentru oricine dorește sa puna la dispoziția oaspeților produse cosmetice nutritive si testate dermatologic .

Acest set de cosmetice a fost creat pentru a satisface nevoile hotelurilor, pensiunilor și reședințelor care doresc sa-si promoveze imaginea prin ambalaje rafinate cu atentie la cele mai mici detalii, ideal pentru bai elegante, datorita nuanțelor argintii, albe și violet, ale cutiilor de carton, laminate la cald.

Gama de produse

Setul nostru de cosmetice pentru hotel Divinum consta dintr- o gama larga de produse cu doza unica :

·        Sampon si balsam hotelier la flacon ·        Set vanity in cutie de carton
·        Gel de dus hotelier la flacon ·        Burete pantofi in cutie de carton
·        Crema de corp pentru hotel la flacon ·        Casca dus in cutie de carton
·        Sapun hotelier in ambalaj plisat

Fiecare referinta a setului DIVINUM, de fapt, este realizata cu o formula cosmetica imbogatia cu extracte de struguri. Si in conformitate cu reglementarile europene actuale.

Cos cumparaturi
Scroll to Top