Afișez toate cele 10 rezultate

Cosmetice Hoteliere LaVerde
Cosmetice Hotel Laverde – cu Extract de Plante

Cosmetice Hoteliere LAVERDE – cu Extracte din Plante

Laverde este setul de cosmetice pentru baie pentru hoteluri și pensiuni, cu extracte pretioase de plante medicinale precum salvie, eucalipt, coriandru și ienupar. O selecție de produse cosmetice în care proprietățile benefice ale plantelor se combina cu esente cu arome invaluitoare si naturale.
Fiecare produs din setul de cosmetice Laverde are o proprietate specifica. Gelul de dus din acest set de cosmetice hoteliere, de exemplu, are o actiune tonifianta excelenta datorita extractelor de eucalipt, in timp ce crema de corp de ienupar are proprietati relaxante si decontracturante, ideale dupa activitatea fizica. Au fost selectate cele mai bune extracte pentru a crea un set de cosmetice perfect pentru unitatile de cazare care doresc sa ofere oaspetilor lor un moment de bunastare naturala pentru piele si par.
Acest set de cosmetice pentru hotel a fost creat pentru a veni in intampinarea nevoilor celor care doresc sa-si comunice elegant imaginea prin ambalaje rafinate, cu atentie la cele mai mici detalii, care inglobeaza toata puterea extractelor naturale de plante me-dicinale, datorita nuanțelor intense de verde de padure combinate cu puritatea albului .

Cosmetice Hotel Laverde – cu Extract de Plante – Gama de produse

Setul de cosmetice hoteliere Laverde este alcatuit dintr-o gama larga de produse mo-nodoza în format de 35 ml :
• Sampon hotelier
• Gel de dus hotelier
• Balsam de par
• Crema de corp
• Casca de dus de unica folosinta
• Seturi vanity
Fiecare articol din setul Laverde este realizat cu o formula cosmetica imbogatita cu extracte naturale din plante medicinale în conformitate cu reglementarile europene în vigoare.

Cos cumparaturi
Scroll to Top