Afișez toate cele 30 de rezultate

Cosmetice Hoteliere Easy
Cosmetice Hotel Easy – cu Ulei de Argan

COSMETICE HOTEL EASY – Cu Ulei de Argan

EASY este setul nostru de cosmetice hoteliere cu extracte de ulei de argan cu actiune emolienta, antioxidanta și elasticizanta. Un adevarat elixir de relaxare si confort pentru oaspeții Dumneavoastra.

Uleiul de argan este extras din fructele presate la rece ale arborelui de argan. Originar din Maroc, astazi, acest ulei este utilizat pe scara larga in produse cosmetice pentru proprietatile sale hidratante fantastice. Conține substante cu acțiune antioxidanta, precum vitamina E, vitamina A, flavonoide, tocoferoli, acizi grași care contracareaza formarea radicalilor liberi. Din acest motiv, produsele noastre cosmetice îmbogatite cu ulei de argan hranesc perfect pielea. Mai ales dupa expunerea prelungita la soare, fara a o lasa grasa la suprafața.

Toate produsele setului de cosmetice Easy hranesc pielea, reglandu-i hidratarea, supletea și contracarandu-i efectele imbatranirii. Sunt perfecte pentru unitatile de cazare active în stațiunile de pe litoral, unde oaspetii au nevoie de produse care sa contracareze efectele soarelui. Dar si pentru cei care doresc sa ofere oaspeților lor o selecție de produse nutritive.

Acest set de cosmetice a fost creat pentru a satisface nevoile celor care doresc sa ofere clienților un rasfat de relaxare si confort. Sa-si promoveze imaginea printr-un ambalaj modern, realizat cu atenție la cele mai mici detalii. Ambalajul se adapteaza perfect diferitelor stiluri de baie, datorita nuanțelor esențiale de alb și negru.

Gama de produse

Setul nostru de cosmetice hoteliere Easy consta dintr- o gamă larga de formate și produse cu doza unica :

· Sampon si balsam pentru hotel la flacon · Set vanity la cutie carton
· Gel de dus hotelier la flacon · Burete pantofi
· Crema de corp pentru hotel la flacon · Casca dus la plic sau cutie carton
· Detergent intim · Set de cusut
· Sapun hotelier la pliculete · Set cosmetic
· Set igiena orala la cutie carton · Tava din plexiglas

Fiecare referinta a setului EASY, de fapt, este realizata cu o formula cosmetica imbogatita cu ulei de argan extras la rece, în conformitate cu reglementările europene actuale.

Cos cumparaturi
Scroll to Top