Afișez 1 - 30 din 58 de rezultate

 

Dispenser Hotel
Dispenser Hotel

Dispenserele sub dus prezinta seturile de cosmetice hoteliere, intr-un mod functional si elegant. Sunt practice, ecologice si accesibile. Nu mai este necesar sa cumparați flacoane noi, ci doar reumpleti dispenserul pentru a oferi produse de calitate cu formulari delicate, benefice pentru oaspetii nostri si, de asemenea, pentru mediu.

Dispenserul este o solutie excelenta pentru seturile de cosmetice pentru hotel. Este usor de curatat si pentru a-l reumple este posibil sa optimizați alimentarea cu bidonul de 5 litri.

Ceea ce va fi apreciat in mod deosebit, va fi comoditatea de a avea produsul mereu la indemana, deoarece este fixat pe perete. Dispenserele de perete mentin dusul degajat si ambientul perfect ordonat. Fiecare fixare pe perete este echipata cu incuietoare antifurt si este usor de asamblat, cu suruburi, sau banda dublu adeziva.

In plus, dispenserele sunt o alegere ecologica , deoarece garanteaza o reducere semnificativa a ambalajelor din plastic.

In sectorul ospitalitatii, formularile seturilor de cosmetice hoteliere sunt unul dintre aspectele care trebuie luate mai mult in considerare. Dispenserele va permit pur și simplu sa aveti aceeasi calitate ca intotdeauna, dar intr-un format diferit.

Sa vedem care sunt propunerile noastre.

Oroverde

OroVerde este linia noastra bazata pe extracte de ulei de masline extra virgin organic italian. Datorita proprietatilor pretioase emoliente si hranitoare ale uleiului de masline, aceste produse cosmetice sunt adevarate tratamente de restaurare pentru toate tipurile de piele.

Easy

Pentru setul de cosmetice pentru hotel Easy, a fost ales pretiosul ulei de argan. Are actiune emolienta si elasticizanta, este bogat in antioxidanti si este un ingredient perfect pentru a hrani si tonifia pielea.

Marble

Argila neagra provenita din lava vulcanica si uleiul esential de migdale folosite la formularea acestui set de cosmetice pentru hotel au proprietati antioxidante, remineralizante, antiseptice si emoliente, care sunt adevarate tratamente de infrumusetare

Cos cumparaturi
Scroll to Top